Hay Liga fanbidrag

Hay Liga ønsker ikke blot at levere blogs, klummer og andre indlæg om La Liga selv. Jeg har nemlig en ambition om, at Hay Liga bliver et samlingssted for danske La Liga-aficionados, både i form af læsere, men gerne også i form af bidragsydere.

Det kunne jeg helt konkret godt tænke mig at gøre gennem fanbidrag.

Et fanbidrag kan være en helt overordnet fortælling om, hvorfor netop Atlético Madrid, Real Betis, Rayo Vallecano eller hvilken som helst anden spansk klub, netop har vundet en plads i dit fodboldhjerte. Det kan også være en helt og aldeles subjektiv analyse og vurdering af de nuværende perspektiver i klubben – hvorfor skal præsidenten eller træneren ud, hvem skal score målene, når nu stjerneangriberen har fået en forstrækning, eller hvorfor er det en fejl at gå over til en trebackskæde midt i sæsonen?

Dette fanperspektiv er nærmest totalt fraværende i en dansk kontekst, i særdeleshed når vi taler om de mindre klubber – læs, dem der ikke er Real Madrid og FC Barcelona, som dækkes fint af dansksprogede, engagerede hjemmesider.

Jeg vil også gerne have FC Barcelona og Real Madrid-fans, der giver deres besyv med, men vigtigst af alt, er drømmen, at kunne samle fanbidrag for en bred vifte af La Liga-klubber. Jeg ved, I er derude et sted, Rayo-/Real Oviedo-/Deportivo/Sevilla-fans!

Ønsker du at bidrage, så kontakt Hay Liga via jonasknudsen@hayliga.dk, Twitter @hayligadk eller Facebook Hay Liga.

Vi høres ved!

Nu du er her kan du jo også lige hjælpe alle de andre med at finde Hay Ligas indhold:
Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar