Om Hay Liga

Hay Liga [Ay Liga] – Der er liga; spansk udtryk, der særligt anvendes, når ligatitlen er på spil, f.eks. efter et afgørende resultat i en direkte kamp mellem titelduellanter.

Verdens bedste fodbold fortjener en fokuseret behandling på dansk, og på Hay Liga vil du i fremtiden kunne finde optakter til La Liga-runderne, dybdegående artikler, fanbidrag og meget mere her på siden.

Siden er drevet som et enkeltmandsprojekt og passionen for spansk fodbold er i højsædet. Man skal derfor ikke frekventere siden for at være fuldt opdateret på alle de seneste nyheder fra Marca og AS og dagens kurstal på rygtebørsen.

Det kan der også blive plads til, men de redaktionelle valg vil tage udgangspunkt i  de aktuelle begivenheder, skribentens idéer og tanken om at samle de bedste historier og fortællinger fra den rige, spanske fodboldverden på et sted for alle de danske La Liga-seguidores og andre interesserede.

Som fast følger af siden skulle man med andre ord gerne opleve at være bredt opdateret på, hvad der rør sig i spansk fodbold!

Lukket for kommentarer.